maandag 12 november 2012

Challengers verslaat koploper Racing Beverwijk

Na de eerste test van vorige week volgde nu de zware uitwedstrijd tegen koploper Beverwijk. Beide teams hadden nog een ongeslagen status voor de wedstrijd en het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden in sporthal de Walvis.
Niets was echter minder waar. Na 8 minuten hadden de heren van coach Van Straten duidelijk gemaakt dat ze waren gekomen om te winnen. De score op het scorebord was tekenend 13-0. Pas in de 9e minuut wist Racing hun eerste punt te maken. Door een ijzersterke verdediging en de makkelijk scorende Bas Snijders en Gregor Aaij was het bij rust al geen wedstrijd meer. 44-20

In het derde en vierde kwart liet Challengers de teugels wat vieren in de verdediging, maar doordat in de aanval iedereen gevaarlijk is kwam Racing Beverwijk nooit meer terug in de wedstrijd. Het enige dat de mannen uit Hoofddorp viel te verwijten is dat het verschil niet groter is uitgevallen.