maandag 7 november 2011

Za 5 november Challengers Heren 1 - U.S. Heren 2

Drie goede kwarten genoeg voor de overwinning...

Met een intimiderende 11 man verscheen Challengers aan de start van de wedstrijd tegen angstgegner US. Challengers kwam goed uit de startblokken en kwam met goed aanvallend en sterk verdedigend spel al snel op een 15-5 voorsprong. Vooral Thomas van Dijk blonk uit met 8 punten in het eerste kwart. Tussenstand 23-13. In het tweede kwart wisten de mannen de voorsprong uit te bouwen naar 48-29, door sterk spel onder de borden van Jan-Chris Avis en Gregor Aaij. Na de rust was het beeld niet veel anders en met ook nog scores van Bram Moinat had Challengers regelmatig een voorsprong van 25 punten en leek de wedstrijd wel gespeeld. In het laatste kwart speelde challengers ook alsof de wedstrijd al gespeeld was. In een tijdsperiode van 6 minuten wist US nog terug te komen tot 8 punten, maar dat was voor de heren uit Amsterdam het hoogst haalbare. Eindstand 86-76

Scores: Gregor Aaij 26, Thomas van Dijk 13, Jan-Chris Avis 13, Bram Moinat 12

Geschreven door: Gregor Aaij