zondag 20 januari 2013

Zakelijke overwinning Challengers

Na een prima start van de tweede helft van het seizoen tegen Onze Gezellen moesten de Challengers aantreden  tegen Brothers & Sisters uit Landsmeer.
Een wedstrijd die op papier Eenvoudig gewonnen moest worden, maar waar Challengers vorig seizoen wel een steekje liet vallen.
Met die gedachte gingen de Hoofddorpers matig van start in een spekgladde zaal in Landsmeer, die meer weg had van een ijsbaan dan een sportzaal. Een gebrek aan scherpte was de mannen van coach Van Straten zeker te verwijten.
Tegen een slechte zoneverdediging wisten de Challengers onder de borden wel het net te vinden. Met name Gregor Aaij scoorde makkelijk in het eerste kwart. Na dit kwart was wel al duidelijk dat de Challengers zouden gaan winnen, omdat ze veel sterker waren.
In het tweede en derde kwart nam Bas Snijders het scorestokje over en in het derde en vierde kwart wisten Bram Moinat en Simon-Jan Haytink veel punten te maken.
De Challengers zijn zo geen moment in gevaar gekomen en wisten uiteindelijk de eindstand op 86-47 te brengen. Door het verlies van Blue Stars gaat Challengers nu alleen aan kop.

Geschreven door: Gregor Aaij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten