maandag 11 februari 2013

Challengers overklast Amsterdam

Vanaf minuut 1 was het duidelijk dat dit nooit een spannende wedstrijd zou worden. Het jonge team uit Amsterdam staat op de een na laatste plek en weet weinig wedstrijden te winnen. Naast 1 heel lange speler, bestaat het team verder uit alleen kleine spelers. Een ideale wedstrijd dus voor de centers van de Challengers.
Jan-Chris Avis en Gregor Aaij konden naar hartelust hun gang gaan in de bucket. In het eerste kwart waren zij zo goed voor 15 van de 19 punten. Helaas haperde de verdediging nog wat, waardoor maar 8 punten afstand werd genomen.
In het tweede kwart werd deze aangescherpt en begonnen ook Bram Moinat en Simon-Jan Haytink zich met de score te bemoeien. Met name die laatste schoot met scherp met mar liefst 3 driepunters voor de rust.
Met een stand van 49-22 werd de kleedkamer opgezocht.
Na rust was het enige doel nog om aan het doelsaldo te werken en de grens van 100 punten te halen. Met een uitslag van 100-45 is dat net aan gelukt.
Positieve noot is dat Jos van Loon terugkeerde van een slepende enkelblessure, maar na een opstootje moest hij het veld helaas vroegtijdig verlaten.

Geschreven door: Gregor Aaij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten