zondag 8 december 2013

Tweede overwinning in 1 weekend

Na de gewonnen wedstrijd op zaterdag moesten de Challengers op zondag weer aantreden, nu tegen Schrobbelaar uit Amsterdam. De eerste wedstrijd van Challengers ging onnodig verloren tegen deze tegenstander, dus er was iets goed te maken.
Van vermoeidheid was niet echt sprake getuige de goeie start waarin iedereen zijn puntjes mee pakte. Het tempo lag hoog en Simon-Jan Haytink wist met goeie steals en snelle uitbraken de tegenstander pijn te doen.
In het tweede kwart was het beeld vergelijkbaar, een geconcentreerd en goed aanvallend Challengers, waar uitblinkers Bram Moinat en Bas Snijders het verschil bleven maken. De verdediging gaf alleen teveel ruimte weg aan de lange mannen van Schrobbelaar, waardoor het verschil niet verder opliep dan 9 punten bij rust.

Het derde kwart was rommelig van beide kanten, er werd veel geschoten en weinig gerebound. De Amsterdammers kwamen iets dichterbij. In het vierde kwart werd wel al snel duidelijk dat de Hoofddorpers niet van plan waren de wedstrijd te verliezen. Schrobbelaar probeerden er met veel fouten nog iets aan te doen, maar met 12 uit 14 geraakte vrije worpen van Challengers, was er geen bijkomen meer aan. Een keurige overwinning

Eindstand 96-79 (eigenlijk 98;-), maar de tafel was niet op zijn scherpst)

Geschreven door: Gregor Aaij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten